Hoooked Zpagetti Boeken en Patronen

Wilt u graag beginnen met, deze nieuwe hobby, haken en breien met Hoooked Zpagetti?
Dan kunt u zich natuurlijk aanmelden voor één van de vele workshops die er in Nederland gegeven worden.

Heeft u daar geen tijd voor, dan kunt u natuurlijk ook één van de hieronder beschreven boeken aanschaffen. Zodat u direct aan de slag kunt gaan.
In de boeken staan o.a. de basisbeginselen van het haken en deze worden duidelijk uitgelegd. Maar ook diverse patronen.

Get Hoooked! Haken Met Zpagetti
Auteur: Geesje Mosies
Nederlands – Paperback

Beschrijving
Zpagetti is een unieke draadstof van restmateriaal uit de mode-industrie en is ideaal om gemakkelijk en snel mee te haken.
Stijlvolle handtassen en hippe accessoires maak je voortaan helemaal zelf met Get Hoooked! Alle werkstukken uit het boek zijn in een mum van tijd klaar. Zpagetti is ontstaan vanuit een passie voor mode, creativiteit en duurzaamheid.
“Stijlvol her-gebruik van restmaterialen” is het motto van auteur Geesje Mosies. Omdat Zpagetti gemaakt wordt van restmateriaal uit de textielindustrie, is de stof altijd in hippe modekleuren beschikbaar.


Helemaal Hoooked
Auteur: Geesje Mosies & Kim Poelwijk
Nederlands – Paperback

Beschrijving
De trend van haken met zpagetti gaat door. Van Get Hoooked naar Helemaal Hoooked! In dit boek vind je nieuwe technieken en ideeën met Zpagetti. Als je eenmaal vertrouwd bent met de XXL-haaknaald en de draadstof Zpagetti, ga je een stapje verder…
Haak de mooiste creaties voor je interieur, van kleurrijke opbergmanden en Knifty Knitter-placemats tot een kleed met de Tunische haakmethode. Maar ook het leukste Amigurumi-varken en stijlvolle poefs om je interieur een nieuwe look te geven. Nieuwsgierig geworden? Alle ontwerpen worden stap voor stap beschreven, inclusief duidelijke tekeningen en foto’s. De leukste zpagetti-creaties kun je in een handomdraai maken!

Patronen

Hieronder staan een aantal patronen die u hier gratis kunt downloaden.

Coming soon